Dunweg Uitvaartzorg

Dunweg Uitvaartzorg is een particulier, onafhankelijk familiebedrijf, dat sinds 1911 begrafenissen en crematies verzorgt. Dunweg Uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging, waarbij de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Men verzorgt niet alleen uitvaarten in de Haarlemmermeer. Dunweg Uitvaartzorg heeft ervaring in het organiseren van uitvaarten door heel Nederland.

Dunweg uitvaartverzorging
Dunweg Uitvaartzorg

Dunweg Uitvaartzorg

Achterweg 40
2132 BX  Hoofddorp

Tel.     023 – 751 24 46
Web   www.dunweg.nl

Dunweg Uitvaartzorg heeft een goede naam opgebouwd en werkt samen met begraafplaatsen, crematoria, huisartsen, politie, ziekenhuizen en meer. Door deze samenwerking is men in staat het laatste afscheid naar tevredenheid te laten verlopen.

De  medewerkers zijn op de hoogte van alles wat mogelijk is. Ze weten als geen ander hoe ze een uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Ze ondersteunen de nabestaanden; emotioneel én praktisch. Ze staan met beide benen op de grond, zijn doortastend en staan garant voor die persoonlijke aandacht waar op dat moment behoefte aan is.

Samen met u zoekt Dunweg naar een goede invulling van de uitvaart en vraagt men naar uw wensen en ideeën en over het leven van degene van wie u afscheid neemt. Dit is het uitgangspunt voor het afscheid.

Dunweg Uitvaartzorg maakt deel uit van de Dunweg Groep en heeft vestigingen  en opbaarlocaties  in Hoofddorp, Amsterdam, Badhoevedorp, Lisse, Nieuwkoop en Zwanenburg.

Dunweg Uitvaartzorg
Achterweg 40
2132 BX Hoofddorp
Nederland