Barbara Uitvaartverzorging

Welkom bij Barbara Uitvaartverzorging

Wij verzorgen al ruim 60 jaar persoonlijke uitvaarten in Utrecht en omgeving. Daarmee zijn we een begrip geworden binnen onze gemeenschap. Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen. Het gaat om persoonlijk contact, vertrouwen, betrokkenheid. Wij begeleiden het uitvaarttraject vanaf het begin (melden van overlijden of vastleggen van uitvaartwensen) tot aan de afronding (dankbetuiging en/of nazorg). Barbara, altijd dicht bij U.

Barbara Uitvaartverzorging

Egginklaan 51 3527 XP Utrecht Tel:     030 – 752 06 66 Web:  www.barbarauitvaart.nl

Voor wie

Iedereen is welkom bij Barbara. Een uitvaart is een afscheid en dat is voor iedereen heftig. Dat is waarom wij uitvaarten verzorgen. Om iedereen de specifieke steun en begeleiding te bieden, waar op dat moment behoefte aan is. Wij nemen zoveel mogelijk zorgen uit uw handen en samen creëren wij een warm en waardig afscheid. Het verdriet kunnen wij helaas niet wegnemen, alle andere zorgen wel.

Regio

Barbara Uitvaartverzorging werkt vanuit Utrecht en heeft daarnaast ook een locatie in Vleuten. Op die manier kunnen wij Utrecht, Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn én omliggende plaatsen optimaal van uitvaartzorg voorzien. Zowel in het uitvaartcentrum in Utrecht als in Vleuten kan er worden opgebaard en kunnen afscheidsbijeenkomsten en familiebezoeken worden georganiseerd. Onze beide uitvaartcentra zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, evenals met de auto. Er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Barbara Uitvaartverzorging
Egginklaan 51
3527 XP Utrecht
Nederland
Telefoon: 030 - 752 06 66
Email: info@barbarauitvaart.nl
Url: https://www.uitvaartcooperatie.nl/uitvaart-ondernemers/barbara-uitvaartverzorging/