Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Welkom bij Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Barbara Uitvaartverzorging, met haar hoofdvestiging in Utrecht, heeft een uitvaartcentrum annex informatiecentrum voor Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, gevestigd aan de Nieuwe Vaart 5 te Vleuten. Het is onze ambitie om iedere uitvaart zo warm, betrokken en respectvol mogelijk te verzorgen. Het gaat om persoonlijk contact, vertrouwen. Wij begeleiden het uitvaarttraject vanaf het begin (melden van overlijden of vastleggen van uitvaartwensen) tot aan de afronding (dankbetuiging en/of nazorg) en doen dat uitsluitend met eigen mensen en middelen. Op deze manier kunnen wij zorg dragen voor een mooie uitvaart die past bij het leven van de overledene én bij uw wensen.

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten
Barbara Uitvaartverzorging

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten

Nieuwe Vaart 5
3451 AH Vleuten

Tel:     030 – 752 06 66
Web:  www.barbarauitvaart.nl

Opbaren, rouwbezoeken, condoleances en kleine plechtigheden in een warme en prettige omgeving behoren tot de mogelijkheden in onze locatie in Vleuten. Tevens is er een uitvaartwinkel,  waar u terecht kunt voor urnen, assieraden, herdenkingsmonumentjes, troostgeschenken, condoleancekaarten, boeken e.d. Maar in ons uitvaartcentrum vindt u meer. U kunt rustig met onze afscheidsconsulente van gedachten wisselen, uitvaartwensen bespreken en vastleggen of de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het invullen van een bijzondere plechtigheid vol passende rituelen. Samen met u kijken wij naar uw persoonlijke mogelijkheden, krijgt u advies over de producten en diensten en wordt er vooral naar uw wensen geluisterd. Altijd onder het genot van een vers kopje koffie of thee.

Ook kunt u bij ons uitvaartcentrum terecht voor een gratis wilsbeschikking en het bespreken van de Waardevaste Uitvaart (www.waardevasteuitvaart.nl). Daarnaast kunnen er vragen gesteld worden over de kosten van een uitvaart en brengen wij graag uw uitvaartverzekeringen duidelijk voor u in beeld, zodat u weet of u voldoende bent verzekerd voor uw uitvaart. Overigens is Barbara onafhankelijk  en niet verbonden aan enige verzekeringsmaatschappij.

Barbara Uitvaartverzorging Vleuten
Nieuwe Vaart 5
3451 AH Vleuten
Nederland
Telefoon: 030 - 752 06 66
Email: info@barbarauitvaart.nl
Url: https://www.uitvaartcooperatie.nl/uitvaart-ondernemers/barbara-uitvaartverzorging-vleuten/